Двамата граждани на Полша, които във вторник нападнаха български шофьор на път

...
Двамата граждани на Полша, които във вторник нападнаха български шофьор на път
Коментари Харесай

Осъдиха полските тираджии, нападнали шофьор у нас

Двамата жители на Полша, които във вторник нападнаха български водач на път Е-79, към този момент са с присъди, заяви Нова телевизия. Установено е, че в региона на Враца българинът е бил обкръжен от тирове и заставен да спре.

Поляците са се признали за виновни и са сключили съглашение с Районната прокуратура във Враца. Съдът го утвърди и на двамата полски жители е наложено наказание  " отнемане независимост " за 3 месеца с 3-годишен изпитателен период. Те са лишени и от право на ръководство на МПС за 3 месеца. Определението на съда има последствията на влезнала в действие присъда.Според информация от прокуратурата двамата полски водачи приближили микробуса на потърпевшия, демонстрирайки нападателно държание - викали и блъскали. Единият от тях с гумена палка счупил стъкло, а другият нанесъл удари с пестник в лицето на българина. 

Пострадалият е пътувал в колата с непълнолетния си наследник. На път Е-79 от Монтана за Враца, в региона на " Железния мост “, мъжът бил заставен да спре заради препречване на придвижването от влекач с ремарке.

Водачът му слязъл от транспортното средство и отишъл до управлявания от мъж автомобил, държейки гумена палка. Викал, блъскал по колата, счупил едно от стъклата ѝ. В случая взел участие и водач на различен товарен автомобил, който също се държал нападателно и нанесъл удари с пестник в лицето на седящия в автомобила мъж.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР